Angelique Janssen

Wie ben ik?


Hebt u het gevoel geen controle meer te hebben over uw financiën? Of kent u iemand die zijn financiële zaken niet meer op orde kan krijgen? Dan is bewindvoering of budgetbeheer een welkome oplossing. Ik help u graag om uw financiële administratie of die van uw familielid of kennis weer op orde te krijgen. Jarenlang heb ik gewerkt als schuldhulpverlener bij een maatschappelijke opvanginstelling in Brabant. Ik ken veel schrijnende gevallen, die mij aan het hart gaan. Vanuit dat gevoel heb ik AJ Bewind opgericht. Ik wil graag mensen helpen die in moeilijke financiële situaties verkeren.
Bij ons kennismakingsgesprek, kijk ik in eerste instantie naar de vraag: wat hebt u nodig? Is budgetbeheer voldoende of is bewindvoering beter? Samen met u kijk ik naar de beste oplossing. Ik help u daarbij. 

Wilt u informatie of een kennismakingsgesprek aanvragen?

Telefoon: 06-40912335
Mail: info@ajbewind.nl


Ik reageer altijd binnen 24 uur.
Angelique Janssen

visitekaartje Angelique Janssen

Voor wie?


AJ Bewind helpt diverse doelgroepen, die aanmerking voor budgetbeheer of bewindvoering (kunnen) komen. AJ Bewind helpt als u:
- het lastig vindt om uw financiële administratie zelf bij te houden.
- dementerende bent.
- een verstandelijke of geestelijke beperking hebt.
- in moeilijke psychische of fysieke omstandigheden verkeert, waardoor het lastig is om zelf uw administratie bij te houden.
- problematische schulden hebt.

In al deze gevallen staat AJ Bewind u graag terzijde. [ lees werkwijze ] Het doel is om stabiliteit te brengen in uw financiële zaken, zodat u weer met een gerust hart kunt leven en u zich kunt concentreren op uw werk, uw vrije tijd activiteiten of uw herstel.
Omdat er vaak andere factoren een rol spelen bij het ontstaan van een moeilijke financiële situatie, onderhoudt AJ Bewind nauwe contacten met hulpverlenende instanties waar cliënten aan verbonden zijn.


wij helpen u

Waarom AJ Bewind

Zijn financiële zaken uit handen geven aan iemand die onbekend is, is een enorme stap. Daar is moed voor nodig. Daarom zijn bewindvoering en budgetbeheer alleen mogelijk als er sprake is van wederzijds vertrouwen en inzet. Ik zet in op persoonlijk contact. Ik ben praktisch ingesteld, proactief, zoek alles tot in de details uit en begeleid u op de juiste wijze, die nauw aansluit bij uw persoonlijke situatie en levensomstandigheden. Ik ben eerlijk en open naar u. Maar dat verwacht ik ook van u. Immers bewind voeren en budget beheren doe ik niet alleen. Dat doen we samen. U blijft verantwoordelijk. Ik regel de financiële administratie voor u. Ik leg u precies uit wat ik doe en streef ernaar dat u op een gegeven moment zelf uw zaken weer kunt oppakken. Maar mijn eerste doel is om ervoor te zorgen dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw financiën.

Ik nodig u graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Angelique Janssen